Region

Svet

Sve veridbe i udaje Stanije Dobrojević! (Foto)

Ima 28 godina, ali i jedan brak, još dve veridbe i lažnu treću. Prvi put se verila u maju 2011. godine, a poslednja, lažna, objavljena je juče na njenom lažnom profilu.

Sve veridbe i udaje Stanije Dobrojević! (Foto)



Filip Panajotović: Stanijina i moja veridba će biti romantična!
U maju 2011. verila se prvi put za tadašnjeg dečka, Rusa Vladimira Ukraintskog. Klekavši na kolena ispred kasina u Las Vegasu, Vladimir je izvadio je prsten kojim je Stanija dugo paradirala i pozirala srpskim medijima.


Foto: Alo

U septembru iste godine udala se za njega u Las Vegasu, ali ga je, kao u filmu "Odbegla mlada", ostavila. Čim je došla u Srbiju, skinula je prsten da bi na ruku stavila drugi. Ovog puta prsten fudbalera Gojka Kačara s kojim se zabavljala pre par godina.


Foto: Alo

Kako su pisali pojedini mediji, par se sreo u Lazinom salašu nadomak Novog Sada i obnovio romansu, nakon čega je usledila tajna veridba. Koliko je trajala nije poznato.

Utehu joj je zatim pružio sin Milorada Dodika, Igor, s kojim se, takođe, tajno verila. U miru i tišini su se rastali, a u javnosti o tome nisu govorili.


Foto: Alo

Sa sinom Milorada Dodika, Igorom, tajno se verila. Sve se neslavno završilo nakon mesec dana. Sa Gojkom Kačarom se verila nakon što se vratila iz Amerike prošle godine, gde je ostavila supruga. Za Rusa Vladimira udala se u septembru 2011. nakon što su tri meseca bili vereni. Ubrzo ga je ostavila.

"Još uvek je rano za veridbu. Tek smo izašli sa Farme i otpočeli zajednički život pre dve nedelje. Nećemo žuriti sa takvim stvarima, mada, da se ja pitam, već bi bili vereni", rekao je Filip.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto naslovna: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>