Region

Svet

Vesna Rivas: Filip Panajotović je prebledeo kad sam mu pomenula Stevu!

Vesna Rivas gostovala je u emisiji "Glamur" i ispričala zašto je Filipu Panajotoviću pomenula Stevu iz Pančeva.

Vesna Rivas: Filip Panajotović je prebledeo kad sam mu pomenula Stevu!Naime, voditelj je pitao pevačicu da objasni kako je došla do informacija o Stevi i zašto je to rekla manekenu.

"Filip je bio jako bezobrazan i nije znao kako da me povredi, jer nije imao prljav veš, a onda je dobiio instrukcije od Stanije, koja je dobila od Goce. On je prosuo neke laži da sam rodila kopile", rekla je pevačica i dodala da je o Stevi čula od sina.

"Kad sam izašla, zbog incidenta sa Božinovskom, za tih par sati javili su mi da ću se možda opet vratiti i onda mi je sin rekao da se raspitam i dao mi je da pregledam neke snimke. Svi su brujali o Stevi. Ja sam to zapamtila i kad sam se vratila, Filip je opet počeo da me vređa i tu su mi pale roletne i onda sam se setila Steve", objasnila je Vesna. Ona je dodala da je Filip bezobrazno pričao sa njom te je ona odlučila tada da mu vrati.

"Kad sam mu pomenula Stevu, on je sav prebledeo i samo mi je tiho rekao da mu je to najbolji drug", rekla je pevačica i dodala da ju je maneken kasnije molio da prizna da je izmislila, ali ona nije želela.

Autor: I.M.
Izvor: Kurir
Foto: Printscreen TV Happy

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>