Region

Svet

Region

Budva na pjenu od mora: Frano Lasić kao grof negativac u novoj sezoni

Treća sezona serije "Budva na pjenu od mora" na jesen bi trebalo da se prikazuje na novoj televiziji Nova, sa nekoliko novih likova. Jedan od njih je popularni hrvatski glumac i čest gost Beograda - Frano Lasić, kao i druga najatraktivnija žena u Hrvatskoj i velika zavodnica u hrvatskom džet-setu - Leona Paraminski.

Budva na pjenu od mora: Frano Lasić kao grof negativac u novoj sezoni



"Imamo Franu Lasića, koji igra ulogu jednog opasnog grofa negativca. Ali imamo još mnogo novih likova u seriji", kaže reditelj Milan Karadžić, koji na plaži u Budvi snima nove epizode.

On kaže da je scenarista Đorđe Milosavljević ovog puta napravio pravi trilerski zaplet.

"To je postigao uvođenjem lika fatalne žene koju glumi Leona Paraminski, u koju se ludo zaljubljuje Savo Bačić. Leona koja dolazi iz Hrvatske uz Mimu ima najveću ulogu u novoj sezoni. Takođe imamo Franu Lasića, koji igra ulogu jednog opasnog grofa negativca. Ali imamo još mnogo novih likova u seriji i gostujuće glumce kao što su Milena Dravić, Viktor Savić, Nela Mihajlović, Dejan Lutkić i Katarina Marković", kaže Karadžić.

Reditelj kaže da je ostalo još dve nedelje snimanja i ističe da će publika imati prilike da vidi novih četrdeset epizoda serije.

"Završavamo snimanje u Budvi i onda idemo na Adu Bojanu, gde ćemo snimati završne scene. Vizuelno moram da priznam da obala Crne Gore nikad nije izgledala lepše. Imali smo dobar budžet za ovu sezonu serije, tako da smo snimali brojne scene helikopterom iz vazduha, sa velikim kranovima itd. Ovo je do sada naš najzreliji proizvod u profesionalnom smislu. Prve dve sezone imale su po dvanaest epizoda i bile su veoma gledane", kaže Milan Karadžić.

Serija "Budva na pjenu od mora" donedavno je prikazivana na TV Prva, ali su doskorašnji direktor te televizije Dejan Jocić i producent Dragan Đurković odlučili da je prebace na Novu, u kojoj obojica imaju vlasnički udeo.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Pobjeda.me

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>