Region

Svet

Marina Tadić pokazala specijalnu tehniku presvlačenja kupaćeg na plaži! (Foto)

Pevačica Marina Tadić pokazala nam je kako izgleda njen način presvlačenja kupaćeg kostima u javnosti, a da tom prilikom ni malo ne otkrije intimne delove tela.

Marina Tadić pokazala specijalnu tehniku presvlačenja kupaćeg na plaži! (Foto)Naime, Tadićeva je sa drugaricom uživala na plaži Kod Zofa u Crnoj Gori, a naš paparaco ju je uslikao baš u trenutku, kada je menjala svoj kupaći na jedan vrlo specifičan način.

Nakon što se okupala u moru i svoj žuto-crni bikini pokvasila, Tadićeva je odmah posegla za suvim kostimom koji je na ležaljci promenila bez pokrivača.Ona je suve gaćice navukla preko mokrih, a onda je stare vešto izvukla i ostavila ih da se suše. Isto je uradila i sa gornjim delom, a moramo priznati da ova Marinina tehnika presvlačenja uopšte nije loša. Em ne mora da ustaje sa ležaljke, em ne mora da se pokriva i krije ispod peškira.Nekoliko pokreta i kupaći je promenjen. Inače, Marina je dugo bila na plaži gde je uživala, sunčala se i kupala se, ali se i odmarala pred poslove koji je očekuju u narednom periodu.Autor: I.M.
Izvor: Alo
Foto: Zoran Ilić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>