Region

Svet

Ljuba Pantović: Nisam nikome posvetila tetovažu!

Ljuba Pantović provela je preko tri meseca na Farmi, a nije ni bila svesna šta se sve o njoj piše van rijalitija. Sada kada je izašla, imala je vremena da na miru pregleda sve tekstove i ostala je šokirana posle svega što je pročitala.

Ljuba Pantović: Nisam nikome posvetila tetovažu!Naime, iako neki mediji pišu kako je njena maloletna ćerka trudna sa Aleksandrom Čabarkapom, Ljubinim dečkom, ona je ovu informaciju demantovala, a prema navodima "Blica" i maloletna Aleksandra rekla je da to nije tačna informacija. Međutim, Ljuba je i dalje glavna tema, a poslednjih dana pisalo se da uklanja sa leđa tetovažu koja je posvećena Čabarkapi.

Ljuba Pantović skida tetovažu posvećenu Čabarkapi? (Foto)
Ljuba oglasila na svom profilu na Fejsbuku i demantovala da tetovažu skida jer je posvećena bilo kome, a prokomentarisala je i fotografiju sa ćerkom Aleksandrom koju je nedavno objavila. "Slika sa Aleksandrom je slikana juče, a tetovaža koju sam po vašim napisima "posvetila" tamo nekom je urađena 2000. godine, prema tome pre 13 godina", napisala je Ljuba uz brojne znake uzvika, očigledno iznervirana.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>