Region

Svet

Porodična drama Ljube Pantović: Aleksandar Čabarkapa želi da sačuva vezu sa Aleksandrom!

Aleksandar Čabarkapa tvrdi da nema veze s pretnjama Srbi i Karađorđu i da jedino želi da se niko ne meša u njegovu vezu sa ćerkom Ljube Pantović.

Porodična drama Ljube Pantović: Aleksandar Čabarkapa želi da sačuva vezu sa Aleksandrom!



Bivši suprug Ljube Pantović ide po ćerku kod Aleksandra Čabarkape!
"Karađorđe me je prijavljivao za sve što im se dešavalo u životu. Karađorđe je juče ponovo uhapšen jer su hteli da nameste neku bombu, ali je policija našla njegov DNK. Srba je policijski doušnik. Sve što sam radio protiv zakona, za to sam odgovarao.

Odležao sam više od sedam godina. Srba je sam sebi zapalio auto da bi mene strpali u zatvor i da bi mogli da upravljaju Aleksandrom kako oni hoće. Kad bih sreo Karađorđa, rekao bih mu: "Jeste, tvoja ćerka je trudna sa mnom. Šta sad hoćeš da promeniš? Da je udariš nogom u stomak i napraviš krivično delo!? Sve rade iz osvete. Srbi sam j**ao ženu, Karađorđu i ženu i ćerku, mala je trudna i nosi moje dete, i to je cela istina."

Ljuba Pantović: Izjave Aleksandra Čabarkape imaće sudski epilog!
Tokom razgovora sa Čabarkapom, pozvala ga je Ljuba telefonom. Tražila je ćerku. Pošto je Aleksandra zaboravila telefon kod njega u kolima, Čabarkapa joj je rekao da će joj se devojčica javiti za sat vremena kad se bude video s njom.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir/Zorana Jevtić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>