Region

Svet

Bivši suprug Ljube Pantović ide po ćerku kod Aleksandra Čabarkape!

Karađorđe Subotić, bivši muž Ljube Pantović i otac maloletne Aleksandre Subotić (16), izašao je iz pritvora i prvo što će uraditi na slobodi jeste da će otići po svoju stariju ćerku, koja se navodno krije kod Aleksandra Čabarkape.

Bivši suprug Ljube Pantović ide po ćerku kod Aleksandra Čabarkape!



Bivši suprug Ljube Pantović izašao iz zatvora!
Maloletna Aleksandra s njim je navodno u ljubavnoj vezi i čeka dete. Podsetimo, dok je Ljuba bila na Farmi, starija ćerka Aleksandra ostvarila je ljubavnu vezu sa njenim dečkom Aleksandrom Čabarkapom i navodno ostala u drugom stanju.

Kako je izjavio Srboljub, Karađorđev brat, Aleksandra, koja je po sopstvenom priznanju u vezi sa maminim bivšim dečkom Aleksandrom Čabarkapom, najverovatnije se i krije u njegovoj kući.

Ljuba Pantović: Izjave Aleksandra Čabarkape imaće sudski epilog!
"Moj brat će po izlasku najpre pokušati da Aleksandru vrati jer ona pet-šest dana nije bila kod kuće. Učiniću sve da Karađorđe ne napravi glupost. On će pokušati da porazgovara sa starijom ćerkom Aleksandrom, koja već nekoliko dana nije kod kuće i pitaće je da se vrati da opet živi s njim. Čuo sam i da će bivša snajka Ljuba da me tuži, ali zato ću ja javno izneti sve stvari o njoj, a to joj se neće svideti", rekao je Srboljub.

Autor: M.P.
Izvor: Alo, Kurir
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>