Region

Svet

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić: Izgubili smo bebu na Farmi!

Mladi par Jovana Nikolić i Danijel Alibabić vezu su započeli u rijalitiju Farma, a tamo su se i verili i svadba se uveliko sprema. Međutim, ono što se nije znalo je da su na Farmi izgubili bebu.

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić: Izgubili smo bebu na Farmi!



Farma 2013: Jovana Nikolić trudna sa Danijelom Alibabićem?! (Video)
Nekoliko dana Jovana se žalila na bolove u stomaku, dodala je i da joj kasni ciklus pa se požalila Danijelu da je možda trudna. Poznato je da su njih dvoje seks imali pred kamerama nekoliko puta, pa ova izjava nikoga nije preterano iznenadila, međutim Jovana je završila u bolnici u kojoj je zadržana preko noći, a gde joj je konstatovana cista na jajniku.

Sa druge strane, časopis "Scandal" piše da su Jovana i Danijel izgubili bebu na Farmi, ali da o tome nisu želeli da pričaju. "Nismo hteli o tome da pričamo u rijalitiju da ne ispadnemo žrtve", kažu budući mladenci. Danijel je izjavio da je plakao kao dete kada je čuo šta se desilo, dok je Jovana rekla: "da je to najveći pakao koji jedna žena može da preživi". Celu ispovest možete pročitati u novom broju "SCANDAL!-a" koji je u prodaji na svim kiocima.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>