Region

Svet

Tragedija na koncertu Miroslava Ilića: Mladić se udavio u jezeru

Koncert popularnog folk pevača Miroslava Ilića na jezeru Očaga kod Lazarevca se završio tragično po njegovog 34-godišnjeg fana B.T.

Tragedija na koncertu Miroslava Ilića: Mladić se udavio u jezeru



Naime, mladić je odmah nakon što je Miroslav završio sa pevanjem obučen skočio u jezero u želji da prepliva na suprotnu obalu, kako bi došao do svog omiljenog pevača, ali ga je voda brzo progutala.

Kako javlja dnevni list "Informer", devojke koje su bile u blizini su objasnile da se sve desilo munjevito i da niko nije mogao da nasluti tragediju.

"Stajale smo na obali pored njega kad se zaleteo u vodu. Nekoliko njegovih drugara na trenutak je pokušalo da ga spreči ali uzalud. Istrgao im se i uleteo u Očagu. Nismo mogli da procenimo da li je bio pripit ali činjenica je da je bio spreman da prepliva jezero samo da upozna Miroslava Ilića. To što je hteo u vodu u početku nas nije iznenadilo, jer se mnogi kupaju u jezeru čak i uveče, pa nismo obraćali pažnju. Međutim, muškarac je samo nekoliko puta zamahnuo u vodi i nestao. Onda je nastala panika", ispričale su devojke.

Policija i hitna pomoć su brzo došle na mesto događaja i započele sa potragom za telom, a nakon kraćeg vremena je pronađen leš nesrećnog mladića.

Miroslav kaže da je tek kasnije čuo za tragediju.

"Glupo mi je da bilo šta komentarišem. Naravno da mi je mnogo žao, sve bih dao da se to nije dogodilo. Kad je već toliko voleo mene i moje pesme, bilo bi mi drago da smo se upoznali. Još uvek ne znam ni o kom se dečku se radi, tako da nisam njegovoj porodici izjavio saučešće. Teško mi je što se mladi život tako završio. Zaista ne znam šta bih u ovom trenutku još rekao. Sve je to strašno", rekao je Miroslav za "Informer".

Autor: M.P.
Izvor: Svet
Foto: BBS Club

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>