Region

Svet

Udala se Katarina Vučetić: Sada sam Katarina Manojlović! (Foto)

Nekoliko limuzina i dva neobično ukrašena "smarta" juče su od ranih jutarnjih časova bili parkirani ispred stana voditeljke Katarine Vučetić, a potom je oko 12 časova po nju došao mladoženja, izvesni Darko Manojlović, njen nekadašnji najbolji drug, koji živi u istoj ulici u kojoj i ona.

Udala se Katarina Vučetić: Sada sam Katarina Manojlović! (Foto)



Sa svojom svitom i trubačima, mladenci su se veselili do 13 časova, kada su se uputili u hram Sabora srpskih svetitelja na Karaburmi i zavetovali na večnu ljubav, posle čega nam je novopečena gospođa Manojlović otkrila koliko je srećna.



"Da, promenila sam prezime, sada sam Manojlović. Presrećna sam i još ne znam kuda ćemo na medeni mesec", rekla je Katarina koja je svima slala poljupce, a muziku je besomučno kitila novcem.

Među najveselijima na svadbi svakako je bila Katarinina svekrva, koja kaže da joj je snajka ustvari drugarica.



"Ma, Kaća i ja smo zapravo drugarice, nisam joj ja svekrva", vikala je gospođa Beba, a ni mlada nije bila ništa manje vesela.

Od Katarininih kolega, venčanju su prisustvovale voditeljke Marina Kotevski i Katarina Lazarević, dok je njena drugarica Marijana Mićić izostala sa ceremonije crkvenog venčanja. Nakon crkvenog obreda, mladence su kum Dule i kuma Ivana odvezli u restoran gde su se pridružili zvanicama, kojih je na bilo ukupno 360.



Katarina i Darko su u vezi godinu dana, a kako je sama otkrila, bili su drugovi 13 godina, a on je čak trebalo da bude i kum na njenom nesuđenom venčanju sa Alenom Selimovićem.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Alo/Nebojša Marković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>