Region

Svet

Dok Željko Stojanović peva, Žarko planira svoju emisiju

Pobednik rijaliti šou-programa Veliki Brat Žarko Stojanović doneo je definitivnu odluku da nastavi život u Beogradu, kao i njegov brat blizanac Željko, pa sada obojica prave planove o uređenju svojih stanova.

Dok Željko Stojanović peva, Žarko planira svoju emisiju



Po završetku rijalitija, blizanci su otputovali u roditeljski dom u Parizu, kada su nagovorili i svoje roditelje, Biljanu i Nebojšu, da se i oni vrate u Srbiju, zbog čega su vrlo srećni.

Žarko kaže da je veoma srećan što će uskoro cela njegova porodica biti u Beogradu, a o svojim planovima u prestonici, Žarko kaže:

Premijera! Prvi spot Željka Stojanovića za pesmu Encore! (Video)
"Moja porodica se preselila u Pariz kada sam imao pet godina i bio sam potpuno naviknut na život u tom gradu. U Srbiju sam dolazio u posetu familiji, ali sam mislio da nikada ne bih mogao da živim ovde, za razliku od mog brata Željka, koji je to oduvek hteo. Međutim, po okončanju rijalitija, ostao sam mesec dana u prestonici i shvatio sam da ovde vodim ispunjeniji i lepši život nego u Francuskoj, tako da mi nije mnogo trebalo da odlučim da se i definitivno preselim u Beograd", tvrdi Žarko i naglašava da su on i njegov brat tokom nedavnog boravka u Francuskoj uspeli da ubede roditelje da se i oni vrate u svoju zemlju.

"Roditelji su podržali mene i brata u našoj nameri da se vratimo, ali smo onda svi shvatili da bi bilo najbolje kada bi i otac i majka došli sa nama. Zbog toga je moja mama odlučila da restoran koji drži u Parizu proda i da se svi preselimo Beograd. Nadamo se da ćemo do jeseni naći odgovarajućeg kupca i tada će naša porodica ponovo biti na okupu. Moji roditelji žele da se ovde bave istim biznisom, tako da će pronaći odgovarajuću lokaciju za restoran koji će otvoriti. S druge strane, nećemo prodavati naše nekretnine, jer u Parizu imamo tri kuće, pa ćemo, ukoliko to nekada budemo poželeli, moći da se vratimo", iskren je Stojanović.

Kao pobednik Velikog Brata Žarko je dobio polovinu novca od nagrade, a uskoro će mu biti isplaćen i ostatak.

"Napravio sam plan kako ću potrošiti novac, odlučio sam da trideset hiljada evra utrošim u nadgradnju jedne od naše tri kuće u Parizu. Na taj način dobićemo novu nekretninu od stotinu dvadeset kvadrata u kojoj će biti smeštena četiri mala stana za izdavanje, a rentu ću deliti sa bratom. Ostatak novca potrošiću na druge stvari. Jedna od njih je džip iz 1943. godine, koji sam nedavno kupio, i to će biti automobil kojim ću se ubuduće voziti ulicama Beograda."

Žarko je već izabrao životni prostor u kome će živeti u srpskoj prestonici, a svoj novi dom opremiće nameštajem koji planira da uveze iz Francuske.

Žarko Stojanović kupio stan u Beogradu: Nameštaj mi stiže iz Francuske!
"Pronašao sam lep stan u blizini hotela "Slavija" koji planiram da kupim. Reč je o staroj gradnji koja se meni mnogo dopada zbog visokih plafona, brodskog poda i kaljeve peći koja postoji u tom prostoru. Želeo bih da uredim svoj dom u stilu Luja XV, a pošto takav nameštaj ne može da se kupi u našoj zemlji, odlučio sam da ga uvezem iz Francuske. Mom bratu se ne sviđa taj deo grada, pa je odlučio da živi na Novom Beogradu", tvrdi atraktivni mladić koji ima mnoge poslovne planove.

"Imam ideju za televizijsku emisiju koja bi se prikazivala jednom nedeljno. Već sam počeo pregovore sa produkcijskom kućom "Emotion", jer se čelnicima sviđa moja zamisao, tako da će od jeseni doći do realizacije. Osim toga, želeo bih da započnem biznis vezan za proizvodnju muške odeće, jer je u Srbiji odličan izbor garderobe za dame dok za muškarce nema atraktivnih stvari", kaže na kraju razgovora Žarko.

Autor: M.P.
Izvor: Hello
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>