Region

Svet

Nataša Bekvalac o rijalitiju: Neke stvari se ne rade zbog novca, ne bih prodala mesec dana svog života

Nataša Bekvalac svojim izgledom, pesmama i izjavama, ali i ljubavnim životom, godinama intrigira domaću javnost. Pop pevačica pokušala je da objasni kakva je kada se isključe kamere, kao i zašto predstavlja "magnet" za suprotni pol.

Nataša Bekvalac o rijalitiju: Neke stvari se ne rade zbog novca, ne bih prodala mesec dana svog života"Kad je reč o mom izgledu, ljudi svašta pričaju. Ako pogledate moje slike kada sam imala 15 godina, videćete da sam i tada imala ogromne usne ali i kompleks, baš zbog toga. Uradila sam jednu estetsku korekciju grudi, što sebi može da priušti bilo koja domaćica", rekla je Nataša, gostujući u emisiji "Glamur kafe".

Na pitanje, zašto toliko privlači muškarce, pevačica je u prvi mah htela da izbegne odgovor.

"Recimo to ovako – čula sam da sam prirodnija nego druge žene, ležerna, društvena. Ono što devojkama nedostaje je osmeh. Oko nas je pregršt prelepih devojaka ali one su namrštene, u užasnom grču. Život treba živeti, voleti, ne treba se opterećivati… Čak i ako si raščupana i nesređena dopašćeš se svom dečku ako između vas dvoje postoji dobra energija", rekla je pevačica.

Nataša je, takođe, potvrdila informaciju, da je odbila učešće u rijalitiju VIP Veliki Brat.

"Postoje stvari koje ne želiš da uradiš zbog novca. Nijedno moje jutro, noć nema cenu – neću da prodam mesec dana svog života jer sam veliki hedonista. Degutantno je zamarati gledaoce, na primer, pranjem zuba. Od detinjstva imam problem sa autoritetima i kada se nađem u uslovima koje ne mogu da kreiram, a rijaliti te stavlja u određeni okvir, to bi me samo razbesnelo“, zaključila je Nataša.

Autor: M.P.
Izvor: Svet
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>