Svet

Region

Džordž Kluni ponovo slobodan? (Foto)

Džordž Kluni navodno je raskinuo sa Stejsi Kibler pa su sve češće glasine da je jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca ponovo samac.

Džordž Kluni ponovo slobodan? (Foto)



Strani mediji objavili su da su Kluni i Stejsi raskinuli posle nešto manje od dve godine veze, budući da su poslednji put viđeni zajedno pre tri meseca, a Dan nezavisnosti proslavili su odvojeno. Džordž Kluni bio je u Italiji, dok je ona bila u Malibuu.


Foto: Just Jared

"Stejsi i Džordž bi našli vremena da budu zajedno da su to stvarno želeli. On se samo tiho povukao iz te veze", rekao je neimenovani izvor i dodao da se Kluni slično ponašao i u prethodnim vezama: "Čim oseti da mu se žena previše približila on se pomeri korak unazad". Sa druge strane Klunijevi prijatelji demantuju ove glasine i njihovu razdvojenost pravdaju time što je Stejsi u Njujorku gde radi na promociji nove emisije.

Pored samih glasina da su raskinuli postoji još razloga za ovakvo mišljenje javnosti. Naime, Stejsi je pre nekoliko dana na svom profilu na Tviteru postavila fotografiju sa menadžerom u vrlo romantičnoj pozi, a Kluni je još u maju morao da demantuje da ga je zaludela hrvatska manekenka Monika Jakišić posle priča da ju je tokom izlaska držao za ruku.



Foto: lasplash.com/fanpop.com

Džordž i Stejsi počeli su da se zabavljaju samo mesec dana nakon što je glumac raskinuo sa Elizabetom Kanalis. Stejsi od samog početka veze nije želela da komentariše njihov odnos: "To se nikoga ne tiče, privatni život je privatni", rekla je jednom prilikom, a što se tiče samog raskida ni ona ni Kluni se još uvek nisu javno oglasili.

Autor: M.P.
Foto naslovna: time.com

Viber

Izvor: Svet Plus


>