Svet

Region

Pirs Brosnan doveo sina u Beograd (Foto)

Porodičan čovek kao što je Pirs Brosnan teško podnosi samoću i razdojenost od velike porodice, pa je u Beogradu prvo ugostio majku, a sada i sina.

Pirs Brosnan doveo sina u Beograd (Foto)



Pirs Brosnan juče po podne na beogradskom aerodromu dočekao je sina Dilana Tomasa (16) i s njim se dovezao do luksuznog hotela u centru Beograda u kojem je smešten od dolaska u našu zemlju, od sredine maja.

Pirs i Dilan su se na ulazu u hotel oprostili sa vozačem kog je filmska produkcija angažovala lično za Brosnana i koji mu je konstantno na raspolaganju. Očinski brižno glumac je usmeravao sina kuda da ide, a poneo mu je i stvari. Posle jednočasovnog boravka u apartmanu, slavni otac je iz hotela izašao sa sinom, noseći u ruci kišobran jer se spremala kiša. Pošto su prošetali glavnim beogradskim ulicama, seli su da večeraju u jednom restoranu, a posle toga su otišli kod prijatelja u posetu.

Dilan nije prvi član familije bivšeg Džejmsa Bonda koji je došao u Beograd, budući da je pre dvadesetak dana njegova baka Mej nekoliko dana provela u našem gradu u sinovljevom društvu.



Tokom njegovog do sada jednoipomesečnog boravka u Beogradu, dok je glumio i producirao film „The Novembar Man“ koji će se snimati do kraja jula, život je Brosnanu priredio mnoštvo lepih trenutka, ali i najbolnije.

Prvo je u Beogradu proslavio šezdeseti rođendan, stekao nove prijatelje, a potom ga je na snimanju proteklog petka zatekla vest o smrti njjegove ćerke Šarlot, koja je izgubila bitku sa tumorom. Ali kako život ide dalje i kako se teški trenuci prevazilaze najbolje sa najbližima, Brosnan je pozvao sina da dođe kod njega u Beograd.

Dilan je inače jedan od četvorice Pirsovih sinova. Ima rođenog brata, četiri godine mlađeg Parisa, ali i stariju polubraću Šona i Kristofera. Holivudski glumac ponosan je na svoju veliku porodicu, a diči se što mu je preminula ćerka Šarlot podarila i dvoje unuka.

Autor: I.M.
Izvor: Blic
Foto: M. Jošida

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>