Region

Svet

Danijel Alibabić: Jovana i ja smo radili ono što rade mladi

Pop pevač iz Crne Gore, Danijel Alibabić, je pomalo sramežljivo rekao posle izbacivanja da je sa Jovanom Nikolić radio "sve ono što rade mladi".

Danijel Alibabić: Jovana i ja smo radili ono što rade mladi



On je Aleksandri Jeftanović otkrio da se razočarao u dojučerašnje kumove Staniju i Filipa jer nisu bili fer prema njemu. Što se tiče pobednika Danijel je rekao da 50.000 evra bi trebalo da završi u rukama Goce Božinovske.

"Iskreno, prvo što sam pitao kada sam prešao je to da li je Jovana u studiju. Nekoliko puta sam rekao, ali ajde sada da ponovim. Kada god da sam izašao, izašao sam najbogatiji sa Farme."

Danijel je ošto demantovao tvrdnje da je njegova veza i veridba sa Jovanom bila deo taktike.

"Ovakve stavari što su nam se desile na imanju, a ima puno toga što vi i ne znate, daleko od toga da su deo taktike. Uvek smo išli srcem i to je najbitnije."

Voditeljku je zanimalo da pevač prokomentariše njegov odnos sa Stanijom i Filipom sa kojima je do nedavno bio u odličnim odnosima, a koji su ga razočarali.

"Iskreno, mogao bih dugo da pričam o tome, ali ne bih želeo da pričom o njima, zamenim ovako lepe teme. Imao sam zaštitiniči stav prema njima. Verovao sam u njihovu vezu, davao sam im vetar u leđa, družio sam se sa njim jer su ličili na ljude sa kojima se družim privatno. Ako sam zaslužio tako da se ponašaju prema meni, onda neka im ide na čast. Nisu bili tu kad sam bio srećan, nisu bili tu kad sam bio tužan, tako da je sve jasno."

Filip Panajotović je više puta ponovio da je Danijel "ljubomoran na njega" jer mu se navodno sviđa Stanija. Danijel tvrdi da je na starletu gledao kao na drugaricu.

"Kada je Filp izašao ja sam se zaštitinički postavio prema njoj. Izgledala je tužno i trudio sam se da joj budem pravi prijatelj. Nikada nisam želeo da je poljubim u usta. Postoji ta žurka na kojoj smo se poljubili. To je ustvari snimak iz nekog ugla iz koga se vidi da je tako, ali se toga ne sećam."

Aleksandra je naglasila Danijelu da bi sigurno dobio nagradu od Zadruge da takva postoji, kao jedini farmer koji nije izgovorio ni jednu ružnu reč za četiri sezone koliko se Farma emituje. "Nisam razmišljao o tome. Nikada ne psujem, ne vređam ljude, već im na pristojan način kažem šta misili o njima."

Posle odgledanog profila, Danijel se smejao i rekao da mu se dopada kako je predstavljen, pa je prokomentarisao činjenicu da je imao seks sa Jovanom. "Radili smo sve što rade mladi ljudi", rekao je Danijel kroz smeh.

Što se tiče pobednika Danijel je rekao da 50.000 evra bi trebalo da završi u rukama Goce Božinovske.

Autor: M.P.
Izvor: Novosti
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>