Region

Svet

Jovana Tipšin povređena u saobraćajnoj nezgodi! (Foto)

Folk pevačica Jovana Tipšin je imala je saobraćajnu nezgodu u sredu popodne, kada je u njen automobil udarilo vozilo kojim je upravljao nepoznati muškarac.

Jovana Tipšin povređena u saobraćajnoj nezgodi! (Foto)


Jovana je u tom trenutku stajala na semaforu, a od siline udarca je istegla vrat.

"Hvala bogu, pa ništa nije ozbiljno nije bilo. To se desilo u 17:10, ja sam stajala na semaforu u Ustaničkoj ulici kada sam čula da je neko udario u moj automobil otpozadi. Udarac je bio toliko snažan da mi je srce preskakalo, mnogo sam se uplašila, ali je sreća da sam bila vezana."

"Čovek koji me je udario je bio veoma pošten, pa je priznao da je kucao SMS i da me zato nije video. Šteta na mom automobilu je procenjena na oko 5.000 evra, a nakon udarca, kada sam pogledala pozadi, videla sam da su se u automobilu tog čoveka aktivirali vazdušni jastuci. Njemu su kolena skroz bila izgrebana koliko je kočio", ispričala je Jovana Tipšin koja je pregledana na VMA, pa će nekoliko sati dnevno morati da nosi kragnu.



"Odmah je došla Hitna pomoć i prevezli su me na VMA, gde su me snimili. Hvala bogu da nemam nikakav prelom, pa sam posle pregleda puštena kući. Malo sam istegla vrat te su mi dali kragnu koju moram da nosim dva, tri sata dnevno. Znate kako, ta ulica je vrlo prometna, tu je i Dom zdravlja, i ja sam možda spasla neke ljude od nesreće. Tu su ljudi sa decom prelazili ulicu, ne želim da pomišljam šta je moglo da se desi da nisam bila u tom trenutku ispred njega. Ovako je učinjena samo šteta na automobilu. Ali, verujte mi da mi se celu noć vrti u glavi i stalno čujem taj zvuk koji je proizveo udarac", rekla nam je Jovana.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Vesna Lalić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>