Region

Svet

Mile protiv tranzicije uskoro ponovo na malim ekranima!

Kultni TV serijal "Mile protiv tranzicije" u kojoj glavnu ulogu igra Zoran Cvijanović dobiće novi nastavak, a u priču će biti uveden i hrvatski pandan Miletu.

Mile protiv tranzicije uskoro ponovo na malim ekranima!



"Želja nam je da serija bude popularna u čitavom regionu, pa je zaplet novog serijala malo drugačiji od prethodnih epizoda", izjavio je scenarista i reditelj Srđa Anđelić, tvorac Miletovog lika.

"Jedan visoki zvaničnik iz Evropske unije dolazi u Beograd kako bi poboljšao odnose Srbije i Hrvatske. Tokom boravka u Beogradu on na jednoj televiziji gleda rialiti program "Menjam ženu" i padne mu na pamet ideja da se za potrebe takvog programa izmene partneri iz Hrvatske i Srbije. Mile Tranzicija zbog toga ide u Split da bude neko vreme sa ženom svog hrvatskog parnjaka. U Beograd dolazi splitski pandan Miletu kako bi bio u njegovom stanu sa njegovom ženom", kaže Anđelić.

On dodaje da su zasada vodili pregovore o saradnji sa TV Prva na kojoj bi mogle da budu emitovane nove epizode "Mileta protiv tranzicije".

Takođe, serija bi mogla da se emituje i u Hrvatskoj, pa su pregovori započeti sa jednom tamošnjom TV stanicom. Ukoliko uspeju da se dogovore, Televizija Prva ovu seriju bi mogla da emituje u sklopu svoje šeme već naredne godine.

Autor: I.M.
Izvor: Blic
Foto: B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>