Svet

Region

Majka Ejmi Vajnhaus: Znala sam da neće doživeti tridesetu!

Dženis Vajnhaus tvrdi da nije bila iznenađena tragicnom smrću svoje ćerke jer nikada nije mogla zamisliti Ejmi "kao stariju ženu".

Majka Ejmi Vajnhaus: Znala sam da neće doživeti tridesetu!"Ne kažem da sam predvidela šta će se dogoditi, ali nisam bila iznenađena. Nisam videla Ejmi kao stariju osobu. Bila je devojka koja je eksplodirala kao petarda, a onda je bilo - u redu, gotovo, odlazim", rekla je Dženis Vajnhaus.

Ona smatra da je njenoj ćerki "bilo dosadno" da na koncertima uvek peva iste pesme i da je mislila da je "besmrtna", javlja agencija Bang Šoubiznis.

"Oslobodila se droge, ali znam da joj je bilo dosadno da pravi iste koncerte i izvodi istu muziku. Rekla bih da je Ejmi život dosadio. Verujem u zagrobni život i da je Ejmi, kad je umrla, verovatno srela baku koja joj je rekla: "Kazala sam ti da će se ovo dogoditi! Rekla sam ti da se okaneš ludog načina življenja!" A, Ejmi je bila iznenađena. Verovatno je mislila da je besmrtna", izjavila je Dženis Vajnhaus listu San.

"Ejmi je često izgledala kao žrtva kocentracionog logora, zbog ludog načina ishrane. Njen pristup hrani je bio vrlo uznemirujući, jer je uvek pokušavala strašne dijete", rekla je Dženis Vajnhaus.

Dženis Vajnhaus boluje od multiple skleroze i tvrdi da je ćerki dozvoljavala da jede šta hoće, jer nije bila dovljno snažna da bi se borila sa njom.

Autor: I.M.
Izvor: FoNet
Foto: nme.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>