Region

Svet

Jovana Nikolić: Pričaću o Filipu i što jeste i što nije bilo! (Video)

Jovana Nikolić pravila je društvo Goci Božinovskoj dok je bila u toaletu, a usput su ogovarale Filipa Panajotovića, koji je u tom trenutku bio van imanja, odnosno u periodu kada je bio izbačen sa Farme.

Jovana Nikolić: Pričaću o Filipu i što jeste i što nije bilo! (Video)



Kada je Goca pitala šta je Jovana imala sa Filipom, manekenka je rekla da su se videli samo dva puta, da su bili zajedno nedelju dana i da je ona njega ostavila, dok Filip priča drugu priču, da je on raskinuo sa njom i da su bili zajedno mesec dana.

Jovana Nikolić: Filip Panajotović je pun sujete i kompleksa! (Foto)
Jovana kaže da Filip još uvek nije uspeo da je izrevoltira, ali je na dobrom putu. "Umem ja da budem kučka kad me izrevoltiraš, ali ja to nisam i ne osećam se lepo kad to radim, ali kad me neko moli kao on... Videćeš, ako se bude vratio i ako me bude nešto gazio, onda ću ja da iznosim sve što znam. I ono što jeste i što nije", ispričala je Jovana Goci.

Jovanu su u celoj priči povredile laži koje Filip priča, pa je Goca prokomentarisala kako istinu treba prećutati, dok laži ne treba ignorisati. Sa druge strane, manekenka je otvoreno izjavila da će pričati o Filipu "i ono što jeste i ono što nije", pa nam preostaje da sačekamo da Filip izađe sa Farme i čujemo obe priče posle pregledanih snimaka iz rijalitija.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>