Region

Svet

Jovana Nikolić: Filip Panajotović je pun sujete i kompleksa! (Foto)

Uprkos tome što je sa njim bila u kraćoj vezi, Jovana Nikolić za Filipa Panajotovića tvrdi da je homoseksualac. Manekenka kaže da je za njegovu seksualni orijentaciju saznala tek kada su raskinuli i da je dobijala anonimne poruke da je on vara sa dečacima.

Jovana Nikolić: Filip Panajotović je pun sujete i kompleksa! (Foto)"Čula sam da su pričali za Danijela da je gej, ja vam tvrdim da nije, niti sam mu ja paravan, prosto osećam kada je neko naklonjen istom polu. Poznajem Danijela, tri meseca sam provela sa njim po 24 sata, i mogu da tvrdim tako nešto. Filip je gej, a ne Danijel! Slali su mi neki ljudi poruke da su ga videli sa dečacima, ali ja sam ga tada već ostavila, pa me to nije zanimalo.


Foto: Facebook

On tvrdi da je on mene ostavio, da sam alkoholičarka, a sve je suprotno. Prvo ja sam njega ostavila, drugo, nisam imala kad da se napijem i da ga blamiram, jer smo mi tri puta zajedno izašli. Filip je balavac u duši! Dečko koji je pun sujete, kompleksa, strašno. Da je valjalo i da je bio kako treba ja ga ne bih ostavila, zar ne?!", priča Jovana, koja dodaje da maneken nije isti čovek koga je poznavala pre ulaska u rijaliti.

"Ja ovog Filipa sa Farme ne poznajem! To nije isti čovek. Bio je on malo ljubomoran i dok sam ja bila sa njim, ali u granicama normale. Sada mu Stanija daje povoda za ljubomoru koja je bolest! Pa, šta da kažem o dečku koga jedna žena za*ebava?!", tvrdi manekenka i kaže da je Stanija loš čovek i taktičar kakvog do sada nije upoznala.

"Stanija Filipa vrti kao lutku! Ona je takav taktičar i manipulator, pa ona zna unapred šta će reći u naredna tri dana. Ljubi se sa Filipom i gleda u kameru, kad je žurka namesti se kod kamere, dok jede sedne ispred kamere. Ako je jedan dan ne pozovu na intervju, smisliće neku priču i pustiti u etar kako bi je zadruga zvala da je još malo snimi. Ja osećam kad je neko loš čovek, od samog ulaska znala sam da je loša osoba.


Foto: Facebook

Pokušala sam da joj dam šansu, da se družimo na farmi i budemo ok zbog Danijela i Filipa koji su bili mnogo dobri drugari, ne vredi, žena ima svoju priču", izjavila je Nikolićeva, koja je na naše pitanje kako komentariše to što je Era rekao da ona i pevač neće opstati u spoljnom svetu, kroz osmeh rekla da folk pevač želi da bude sa njom.


Foto: Jelena Vučetić

"Era se loži na mene! Rekao je to jer želi da bude sa mnom, ali mu ja nisam Stanija", prokomentarisala je Nišlijka koja će uživati par dana sa svojom porodicom, a zatim pakuje kofere i seli se kod budućeg supruga u Podgoricu.

Poznata farmerka koja se usudila na seks ispred kamera, kaže da se ne stidi toga, da su je ponele strast i emocije, i da bi bila presrećna da je ostala u drugom stanju.

"Dama ima seks svuda kada ima pravog muškarca. Uopšte se ne stidim i jako mi je bitno da mi porodica ne zamera. Nažalost, imala sam cistu na levom jajniku, a da sam ostala u drugom stanju kao što sam prvobitno mislila bila bih jako srećna, jer bi se to dete rodilo iz ljubavi", završava Jovana.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>