Svet

Region

Alek Boldvin završio sa glumačkom karijerom?

Nakon što je novinar "Dejli mejla" optužio njegovu suprugu Hilariju da je slala poruke na Tviteru za vreme sahrane kolege i prijatelja Džejmsa Gandolfinija, američki glumac Alek Boldvin odlučio je da ugasi svoj nalog na toj društvenoj mreži.

Alek Boldvin završio sa glumačkom karijerom?"Otišao sam na sahranu Džimija Gandolfinija i tamo sam shvatio da Džimi Gandolfini nije bio na Tviteru. Džimi Gandolfini je bio osoba koju su svi voleli i glumac kome su se svi divili i nije ga bilo briga za društvene medije", kazao je u izjavi za magazin "Veniti Fer" 55-godišnji glumac i zvezda novog filma Vudija Alena "Blue Jasmine".

"Naučio sam lekciju na toj sahrani. Rekao sam sebi - ovo je čisto gubljenje vremena. Možda je povremeno zabavno, ali sve manje i manje, i manje", naveo je on i dodao da bi rado napustio i glumu samo da bi se sklonio od očiju javnosti.

"Voleo bih to da mogu. To bi bilo nešto najlepše na svetu", istakao je Boldvin.

Svoju želju da napusti glumu objasnio je skorim dolaskom drugog deteta i nastojanjem da ga zaštiti od medija, kako ne bi ponovio iste greške kao sa ćerkom iz braka sa glumicom Kim Besindžer, Ajrland.

"To je bilo jedno bolno i neprijatno iskustvo. Ne želim da se to dogodi i sa novim detetom", kazao je on.

Autor: B.B.
Izvor: Tanjug
Foto: huffingtonpost.co.uk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>