Svet

Region

Sandra Bulok: Poljubila sam Meril Strip u usta iz osvete! (Video)

Sandra Bulok je otkrila zašto je na dodeli "Critic's choice" nagrada 2010. godine poljubila Meril Strip u usta. Razlog je bio najneočekivaniji mogući - osveta.

Sandra Bulok: Poljubila sam Meril Strip u usta iz osvete! (Video)Te godine u kategoriji "Najbolja glumica" žiri nije mogao da se odluči između Sandre Bulok i Meril Strip te je rešio da nagradu njih dve podele. Do sad nije bilo poznato do kojih razmera je naraslo rivalstvo između dve glumice.

"Primila sam saksiju sa tri uvenule orhideje i poruku na kojoj je pisalo: "Umri, kučko. S' ljubavlju, Meril." Sve vreme me je provoricala", otkrila je Sandra Bulok priču iza poljupca na bini.

Kako nije znala kako da uzvrati Meril, glumica je odlučila da joj se osveti tako što će je poljubiti u usta, a na tu ideju je došla u poslednjem trenutku kada je žiri objavio da će njih dve podeliti nagradu.

"Ko ne bi poželeo da poljubi Meril? Planirala sam da je ponizim tako što ću je ugušiti poljupcima. Na fotografijama je izgledalo kao da pokušavam da je pojedem", sa osmehom se priseća Sandra.

Pogledajte kao glumica prepričava ceo događaj u emisiji "The Graham Norton Show".Autor: I.M.
Foto: Newshopper.sulekha.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>