Region

Svet

Jovana Nikolić: Ja nisam manekenka, ja sam misica! (Video)

Jovana Nikolić gostovala je u jutarnjem programu na televiziji "Pink" gde je komentarisala svoje učešće na Farmi, ali i ono najinteresantnije, svoju vezu sa Danijelom Alibabićem.

Jovana Nikolić: Ja nisam manekenka, ja sam misica! (Video)



Priče da su u vezi bili samo radi marketinga Jovana je nazvala "gnusnim lažima", a smatra i da su svojim ponašanjem pokazali da se nisu folirali.

"Našla sam ljubav svog života, prva nagrada nije bitna jer sam ja sad najbogatija", ispričala je Jovana, koja sa ruke ne skida verenički prsten i dodaje da joj se prsten jako dopada, kao da su ga zajedno birali ona i Danijel.

Favoriti su joj Danijel, Ljuba i Goca Božinovska, dok je za pobedu Stanije i Filipa rekla da je "nikako ne bi želela". Kada bi Danijel pobedio bilo bi joj drago što bi im to omogućilo da uzmu neki stan, ali će u suprotnom krvavo raditi kako bi se obezbedili.

Kada je voditeljka Jovani rekla da savršeno izgleda i kada su počeli da komentarišu njenu manekensku liniju, Jovana je rekla: "Ja nisam manekenka, ja sam misica. Misice su jedre i ne izgladnjuju se kao manekenke", ispričala je Nikolićeva.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>