Svet

Region

Džon Travolta: Robert De Niro je zaslužan za moje plesne pokrete u Groznici subotnje večeri

Na pres konferenciji koja je održana na filmskom festivalu u Karlovim Varima Džon Travolta izjavio je da ga je izvođenje Roberta De Nira u drami "Njujork, Njujork" nateralo da uzme časove plesa.

Džon Travolta: Robert De Niro je zaslužan za moje plesne pokrete u Groznici subotnje večeri



Robert je za svoju izvedbu u ovoj muzičkoj drami bio prinuđen da nauči da svira saksofon, a Travoltu je ovoliki De Nirov trud naterao da se i sam potrudi kako bi se uživeo u svoju ulogu u filmu "Groznica subotnje večeri". Objasnio je da je De Niro postavio određene standarde svojim zalaganjem za ulogu, pa je toliki trud naterao Travoltu da i sam uzme časove plesa kako bi se usavršio za izvedbu u "Groznici subotnje večeri".

"De Niro je tada postavio trend, ako ste hteli da odradite ulogu kao čovek morali ste da postanete baš taj lik koga tumačite proučavajući ga i stičući znanje, kao i sposobnosti koje on poseduje", objasnio je Džon Travolta, koji je čitavih devet meseci radio na usavršavanju plesnih koraka.

Na konferenciji je došao na ideju da se priseti drame "Njujork, Njujork" iz 1977. kao i "Groznice subotnje večeri" jer je u Karlove Vari došao kako bi promovisao film "Killin Season" u kome igra zajedno sa Robertom Denirom.

Autor: M.P.
Foto: filmjunk.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>