Region

Svet

Vladimir Vuksanović: Nataša je bila pravi izbor, to je ljubav koja traje!

Nakon što je pre godinu dana trijumfovao u rijalitiju Survivor, maneken Vladimir Vuksanović neprestano je bio u žiži javnosti zbog romanse sa Natašom Bekvalac.

Vladimir Vuksanović: Nataša je bila pravi izbor, to je ljubav koja traje!



Njih dvoje uplovili su u vezu krajem februara 2012. godine, ali mesecima su to krili od javnosti, sve dok zajedno nisu otputovali na Ibicu gde je stasiti maneken bio glavna zvezda Natašinog spota za pesmu "Pozitivna". Potom su priznali da su zajedno i njihova je veza mesecima punila stupce svih magazina.

Novu godinu dočekali su na pevačicinom nastupu u Zaječaru, nakon čega je počelo da se spekuliše kako im je veza u krizi. Mediji su ih mirili i rastavljali, sve dok ove nedelje Nataša Bekvalac nije potvrdila da je njihovoj ljubavi došao kraj. Međutim, njen doskorašnji dečko Vladimir ističe da ih i dalje vežu najtananije emocije, ali i da je raskid plod obostrane odluke.

"Tih godinu i po dana, slobodno mogu da kažem, bio je najsrećniji period za mene, ispunjen ljubavlju i lepim trenucima. Nataša je bila pravi izbor, veliki prijatelj i podrška. To je ljubav koja traje. Uvek ću joj biti ljubav i podrška", rekao je Vladimir Vuksanović.

Autor: B.B.
Izvor: Smedia, Story
Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>