Region

Svet

Ceca koncert Ušće 2013: Nezapamćeni spektakl pred 150.000 ljudi! (Foto)

Svetlana Ceca Ražnatović održala je večeras, posle sedam godina, grandiozni koncert u beogradskom parku Ušće pred oko 150.000 ljudi.

Ceca koncert Ušće 2013: Nezapamćeni spektakl pred 150.000 ljudi! (Foto)



Nezaboravna atmosfera, vrhunska oprema, svetlosni efekti i sjajna publika kojoj se nije nazirao kraj, doprineli su da folk zvezda posle čak sedam godina, koliko je prošlo od prethodnog spektakla, nadmaši svoj koncert koji je održala pre sedam godina na ovom istom mestu.

Ceca se pojavila na neverovatnoj bini u obliku sunca oko 21:25 časova, kada ju je publika dočekala uz glasne ovacije.Koncert je otpočela pesmom "Lepi grome moj", a potom su usledili brojni hitovi njene dugogodišnje karijere, kao i pesme sa novog albuma.

"Drhtim cela, želim da se zahvalim gospodu Bogu na svima vama! Hvala!", rekla je Ceca posle prve otpevane pesme. Zatim je poželela dobrodošlicu svima koji su došli iz bivših republika, ali i ostalih zemalja.



Posle nekoliko otpevanih pesama, vesela i razigrana Ceca izula je cipele i rekla: "Ne mogu ja obuvena na Ušće", a ostatak koncerta provela je bosa konstantno igrajući na bini. Iako su u publici mahom bile pripadnice nežnijeg pola, Ušćem su se orili stihovi Cecinih pesama koje je publika konstantno pevala sa njom uglas, a zahvaljujući neverovatnom ozvučenju od milion vati ljudi su uživali u zvuku gde god da su se nalazili.

Oko 00:45 Ceca je najavila kraj, a zatim pitala "Hoćete još?". Usledile su pesme "Pustite me da ga vidim", zatim još jednom "Poziv", "Da raskinem s njom", "Dragane moj", a onda se Ceca još jednom zahvalila publici i poželela svima laku noć.

Folk diva je zaista još jednom dokazala da je jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima, u šta se mogao uveriti svako ko je bio na Ušću. Čekanje se isplatilo, a osmesi sa lica nisu izostajali.

Sa nestrpljenjem se čekao ovaj dan, a Beograđani i svi Cecini fanovi iz regiona i šire, koji su sinoć prisustvovali ovom velikom spektaklu, sigurno će dugo pamtiti Vidovdan 2013. godine. Ako ništa drugo, po odličnom provodu i nenadmašnom audio-vizuelnom poduhvatu koji im je Ceca ponudila.



Autor: M.P.
Foto: Kurir/Nemanja Pančić/Zorana Jevtić/Dragan Kadić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>