Svet

Region

Serena Vilijams i Marija Šarapova: Primirje ili nastavak svađe?

Početak teniskog turnira Vimbldon ostao je u senci uvreda koje su jedna drugoj uputile vrhunske teniserke Marija Šarapova i Serena Vilijams.

Serena Vilijams i Marija Šarapova: Primirje ili nastavak svađe?



U intervjuu magazina "Roling Stoun" objavljen je deo privatnog razgovora između Serene i njene starije sestre Venus koji je novinar protumačio kao napad na Šarapovu i njenu vezu sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim, sa kojim se i Amerikanka navodno zabavljala. Šarapova je uzvratila rekavši da bi Serena trebalo da prestane da gura nos u tuđe živote i da se bavi svojim.

"Pokušala sam da stupim u kontakt sa Marijom, pošto je ona nenadano upletena u celu situaciju zbog pretpostavke novinara. Razgovarala sam sa njom na zabavi za igrače. Rekla sam joj da želim da joj se lično izvinim ako sam je uvredila time što je ona upletena u situaciju u kojoj sam se ja našla. Bila sam iskrena i rekla da mi je žao zbog cele ove situacije", rekla je Serena.

Sve je krenulo od toga što je Serena u intervjuu pomenula jednu od najboljih igračica na svetu koja je trenutno ludo zaljubljena.

"Ima ljudi koji žive i dišu tenis. Ozbiljno, odmorite malo. Ona svaki intervju počinje sa: ‘Tako sam srećna’, to je tako dosadno. I dalje je neće zvati na ‘kul’ žurke. I da, ako želi da bude s momkom koji ima crno srce, samo napred", rekla je Serena u tom intervjuu.

I dok Serena nije negirala da je tako nešto rekla, bila je ogorčena što je nešto što je rekla u privatnom razgovoru objavljeno u novinama. "Iskvario me je profesionalizam u ovom teniskom svetu. Navikla sam da sarađujem sa profesionalnim novinarima koji neće objaviti ili komentarisati privatne razgovore koje su čuli. Ovaj novinar je čak napisao da je prisluškivao moj privatni razgovor. Preuzimam punu odgovornost za što se desilo, zato što sam u ovom poslu toliko godina i trebalo je da pripazim", istakla je američka teniserka.

Autor: B.B.
Izvor: B92
Foto: sports.nationalpost.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>