Region

Svet

Majke Jovane Nikolić i Danijela Alibabića oduševljene veridbom!

Porodice Nikolić i Alibabić presrećne su nakon što je Danijel zaprosio Jovanu na žurci u petak.

Majke Jovane Nikolić i Danijela Alibabića oduševljene veridbom!Od žurke na Farmi u petak tokom koje je pevač zaprosio misicu ne prestaje da se slavi u njihovim domovima u Nišu i Podgorici. Jovanina mama Svetlana uveliko sprema feštu.

"Uzbuđeni smo i srećni. Drago nam je što je Danijel od sada deo naše porodice, kao što su i Alibabići bogatiji za jednog člana. Sigurni smo da će im naša Jovana ispuniti kuću radošću i veseljem.Draga deco, neka vam svaki dan u životu bude veseo, radostan i srećan kao sada. Hvala zadruzi i svim farmerima koji su s njima podelili predivne trenutke. Dragoj Goci od srca hvala što je zamenila i mene i Danijelovu mamu. Slavlje nastavljamo u Nišu, uz prisustvo svih farmera i porodice Alibabić", kaže Svetlana.

I Danijelova mama Olja se raduje snajki.

"Srećna sam zbog veridbe jer je Jovana divna devojka, koja mi je odmah prirasla za srce. Danijel je osetio da je Jovana žena njegovog života. Mi ćemo se odlično slagati. Kad izađu s Farme, svi ćemo se okupiti i napraviti dobru zabavu. Puno pozdrava i čestitki porodici Nikolić", kaže Olja.

Autor: I.M.
Izvor: Kurir
Foto: Printscreen TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>