Svet

Region

Robert Dauni Džunior glumi Ajron mena i u naredna dva dela Osvetnika

Robert Dauni Džunior je jedna je od glavnih zvezda hita iz 2012. koji je ujedinio Ajron Mena, Halka, Kapetana Ameriku, Tora i Crnu udovicu.

Robert Dauni Džunior glumi Ajron mena i u naredna dva dela Osvetnika"Osvetnici" su treći film po zaradi svih vremena sa 1,5 milijardi dolara prikupljenih na blagajnama širom sveta, podseća Rojters.

Glumac Robert Dauni Džunior, koji je popularnost ali i finansijsku dobit, stekao ulogom Ajron Mena, igraće ovog superheroja u dva nastavka ovog filma, saopštio je studio "Marvel".

Dauni će se tako pridružiti Krisu Evansu, Krisu Hemsvortu, Marku Rufalu i Skarlet Johanson u drugom delu "Osvetnika" koji se u bioskopima očekuju u maju 2015. i koje će režirati Džos Vidon.

"Marvel" je saopštio da će se u filmu uz stare pojaviti i novi Marvelovi likovi nikada do sada viđeni na velikom platnu.

Tri "Ajron mena" od 2008. do 2013. zaradila su više od 2,4 milijarde dolara na svetskim blagajnama. Treći deo "Ajron mena" koji je prikazan prošlog meseca postao je film sa najvećom zaradom ove godine sa 1,2 milijarde dolara zarađenih na svetskim blagajnama i peti film sa najvećom zaradom svih vremena, navodi se u saopštenju "Marvela".

Autor: I.M.
Izvor: Tanjug
Foto: Justjared.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>