Region

Svet

Dejan Matić izabrao posebne glumce za uloge u novom spotu

Za snimanje spota za pesmu "Ona je moja", sa nedavno objavljenog albuma, Dejan Matić odlučio je da angažuje "glumce", koji zauzimaju posebnu ulogu u njegovom životu - suprugu Jelenu, šestomesečnog sina Zorana i bratanice Aleksandru i Taru.

Dejan Matić izabrao posebne glumce za uloge u novom spotu



Za lokaciju snimanja spota izabran je salaš Stremen u Jakovu, 20-ak kilometara od Beograda. Reditelj Goran Šljivić nije imao problema sa akterima spota, iako do tada nisu imali sličnog iskustva.

Ćerke Saše Matića beskrajno su uživale u snimanju spota na salašu, u čijem sastavu se inače nalazi i konjički klub, kao i park za decu. I mali Zoran junački je izdržao svoj debi pred kamerama. Njega je mama u pauzama presvlačila, dojila, a morao je i da malo odspava.

"Posle pesme "Tople noći vreli dani" odlučio sam da još jedna numera sa novog albuma dobije spot. Smatrao sam da uz mene za pesmu "Ona je moja" treba da budu osobe koje su veoma važne u životu - moju suprugu, sina i bratanice. Super smo se proveli u Jakovu, sa lakoćom odradili posao, a nadam se da će se spot dopasti i mojoj publici", rekao je Dejan.

On je otkrio da je uz njih bila i snaha Anđelija, Sašina supruga, koja im je sve vreme davala podršku, pomagala deci da se doteraju i presvuku, čuvala najmlađeg člana ekipe, ali bila i glavni vozač.

Autor: M.P.
Izvor: VestiOnline
Foto: Alo/Goran Srdanov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>