Region

Svet

Region

Milena Marić i Mladen Subašić: Medeni mesec uz čardaš! (Foto)

Sve popularnija, mlađana glumica Milena Marić i njen suprug politikolog Mladen Subašić nedavno su stali pred matičara i izgovorili sudbonosno - da!

Milena Marić i Mladen Subašić: Medeni mesec uz čardaš! (Foto)



Nakon svadbenog ručka, mladenci su spakovali kofere i krenuli na svoje prvo svadbeno putovanje, i to po evropskim metropoloama. Na mapi su se našli Prag, Beč i glavni grad Mađarske - Budimpešta. U zemlji čardaša, tačnije u budipeštanskom hotelu Ramada Aquaworld Resort mladenci su proveli nekoliko dana,  a na raspolaganju im je bio de luks apartman.



"Zbog obaveza nismo imali puno vremena, ali smo nedelju dana, koja nam je bila na raspolaganju, maksimalno iskoristili, kaže lepa glumica i dodaje:

"Nakon Beča i Praga, Budimpešta je došla kao šlag na tortu. Oboje obožavamo termalnu vodu, pa smo dobar deo dana provodili u bazenima. Telefoni su nam bili ugašeni, a jedine "obaveze" koje smo imali, bili su odlasci na masaže, u aqua world i restorane. Dok je Mladen uživao u vodenim vratolomijama, ja sam degustirala mađarske specijalitete", kaže Milena.



Glumica koja se slavu stekla zahvaljujući ulozi Line u seriji "Budva na pjenu od mora", treutno radi na novoj liniji nakita za telo i kosu, a sa supurugom Mladenom, i na odabiru imena za bebu.

Par će naime, za nešto više od četiri meseca dobiti prinovu, nakon čega sledi crkveno venčanje i putovanje na neku od dalekih destinacija.





Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>