Region

Svet

Stevan Anđelković otkriva za naš portal: Uskoro spot za novu pesmu, a odmor krajem leta sa devojkom (Video)

Mladi pevač Stevan Anđelković otkrio je za naš portal nekoliko detalja o novoj pesmi "Nije rano da se pije", kao i o spotu za ovaj singl.

Stevan Anđelković otkriva za naš portal: Uskoro spot za novu pesmu, a odmor krajem leta sa devojkom (Video)Celu pesmu, za koju je Dušan Bačić uradio muziku i tekst, a Bojan Dragojević aranžman, već je otpevao u emisiji kod Saše Popovića, ali će je zvanično objaviti kada za nju bude završen i spot.

"Meni se pesma dopala, ima taj neki letnji šmek, harmonike, trube, to je sad aktuelno. U skladu sa tim i spot će biti tropski, sniman na moru...", kaže Stevan i dodaje da će premijerno prikazivanje najverovatnije biti sledećeg ponedeljka u emisiji "Narod pita".Posle singla "Nije rano da se pije" zanimalo nas je da li Stevan planira da izda ceo novi album, a pevač je dao potvrdan odgovor. U saradnji sa Sašom Popovićem, koji to takođe želi, Stevan kaže da počinje rad na novom albumu od septembra.

U međuvremenu će leto provesti radno, na turneji širom Balkana gde će, kaže, posetiti i Crnu Goru, Makedoniju, a pomalo i Sloveniju. Što se letovanja tiče, trenutno ne razmišlja previše o tome.

"Na odmor ću otići posle leta, sa prijateljima i devojkom. Ne volim da planiram mnogo unapred. Onog trenutka kada dobijem želju za nečim, ja to onda isplaniram i uradim", kaže Stevan, a nama preostaje samo još da sačekamo sledeći ponedeljak kada ćemo moći da uživamo u pesmi "Nije rano da se pije", koja će svakako postati letnji hit.Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>