Svet

Region

Fanovi u šoku! Evo šta je Bijonse poručila Kim Kardašijan i Kanje Vestu! (Foto)

Objava pop dive Bijonse na Fejsbuku posvećena rijaliti zvezdi Kim Kardašijan i njenom suprugu Kanje Vestu ostavila je hiljade fanova u neverici i šoku.

Fanovi u šoku! Evo šta je Bijonse poručila Kim Kardašijan i Kanje Vestu! (Foto)



Naime, na zvaničnom sajtu pevačice objavljena je fotografija Kanje Vesta i Kim Kardašijan preko koje je velikim slovima napisano: "Čestitamo". Jasno je da se radi o bebi koju su Kim i Kanje dobili pre dva dana.



Čestitka koju je Bijonse sa svog zvaničnog sajta objavila na Fejsbuku ne bi izazvala nikakvo čuđenje i šok da nije opšte poznato kako Bijonse već godinu dana ne podnosi Kim Kardašijan jer je na snimanju dokmuentarca o Džej Zi-ju Kim pokušala da promoviše sebe, na šta je Bijonse burno odreagovala pa su se na kraju i posvađale.

Ipak, ovaj lepi gest, sem što je šokirao, oduševio je brojne fanove pa je objava na Fejsbuku za samo par minuta imala preko 500 "deljenja". Sa druge strane, sasvim je moguće da je Bijonse odlučila da okrene novi list i prihvati starletu, budući da su Džej Zi i Kanje Vest dobri prijatelji, pa bi bilo logično i da se njihove supruge slažu.

Autor: M.P.
Foto: Facebook
Foto naslovna: AFP

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>