Svet

Region

Fanovi zakrčili Tajm Skver zbog Bred Pita (Foto)

Hiljade fanova zakrčilo je Tajm skver u pokušaju da makar na tren vide glumca Breda Pita na američkoj premijeri filma "Svetski rat Z".

Fanovi zakrčili Tajm Skver zbog Bred Pita (Foto)Ovaj 49-godišnji glumac prošetao je juče crvenim tepihom koji je bio u obliku slova Z, često zastajući kako bi dao autograme svojim obožavateljima, prenosi AP.Pit igra u apokaliptičnom trileru baziranom na knjizi Maksa Bruksa. On u filmu tumači ulogu bivšeg islednika u Ujedinjenim nacijama koji mora da se vrati svom poslu kako bi zaštitio svoju porodicu od epidemije koja vlada, a prenosi se jednim ujedom.

Ujed uzrokuje da zdrava osoba postane nešto neprepoznatljivo, divlji i surovi stvor koji ne misli. On predvodi potragu za izvorom epidemije i traga za načinom da se obuzda njeno sumanuto brzo širenje.

Njegova partnerka Anđelina Džoli radi kao ambasador Ujedinjenih nacija, a na pitanje novinara kako se ona osećala što on predstavlja UN u filmu, Pit je kroz osmeh odgovorio da "ona samo nije želela da ih osramoti".

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Tanjug

Viber

Izvor: Svet Plus


>