Region

Svet

Plesni klub Dance Factory oduševio publiku (Video)

Povodom završetka plesne sezone, igrački klub Dance Factory održao je koncert u Beogradu. Klub je osnovan 2009. godine sa idejom da promoviše ples na drugačiji način.

Plesni klub Dance Factory oduševio publiku (Video)



"Mi se bavimo džez i modernim baletom, ali pored toga radimo i još neke vrste plesova kao što su "strit", "latino" i drugi, da bismo bili bolji u ovim našim matičnim modernim plesovima", rekla je predsednica Plesnog kluba Staša Stanković.

Klub ima oko 300 igrača, od trogodišnjaka pa do srednjoškolaca. Pored sedam stalnih koreografa, sa plesačima rade balerine, gimnastičari, kondicioni treneri, a imaju i profesionalne frizere i šminkere.

Stankovićeva kaže da je to tim koji se trudi da deca na sceni izgledaju perfektno. "Moderan balet treniram već četiri godine. Ovaj ples sam izabrala zato što volim da plešem i pronašla sam se u tome", rekla je igračica Helena Ćelap.

Plesni klub Dance Factory jedan je od najboljih klubova u Srbiji, što dokazuju njihova priznanja na međunarodnim takmičenjima.

"U klubu pored velikog broja nagrada, takmičenja i divnih koncerata, najlepše je to što radimo sa decom i gledamo ih kako rastu iz dana u dan i kako prave svoje prve plesne korake", naveo je koreograf Milica Nešić.

Koncert u Domu omladine oduševio je posetioce jer se radost igre osetila u svakoj koreografiji, a publika je plesače nagrađivala dugim aplauzima. Pogledajte video.



Autor: B.B.
Izvor: RTS
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>