Region

Svet

Ceca večeras zatvara šestu sezonu Ami G Show-a (Foto)

Najveća zvezda današnje srpske estradne scene Svetlana Ceca Ražnatović večerašnja je gošća Ognjena Amidžića u poslednjoj emisiji šeste sezone "Amidži šou" na TV Pink u 22.00.

Ceca večeras zatvara šestu sezonu Ami G Show-a (Foto)



"Ovu sezonu otvorio sam razgovorom sa Cecom snimljenim u njenom domu na Kipru, pa evo, sa Cecom i završavamo. Obrnuli smo krug", kaže Ognjen Amidžić.

Otkrivamo stihove omiljene pesme Cece Ražnatović sa novog albuma!
Iako nije čest gost u medijima, Ceca se rado odaziva Ognjenovim pozivima. Imaju dobru komunikaciju, potvrđuje nam autor i dodaje da mu iskustvo govori da je svaka emisija sa njom bila dobra, kvalitetna i veoma gledana. Iako bi njena publika želela češće da je vidi i čuje, ona pažljivo bira kada će se i gde pojaviti, a ovoga puta dva su velika povoda za njeno gostovanje u emisiji "Amidži šou".

"Željno se iščekuje njen novi album, koji će biti završen pred koncert zakazan za 28. jun na beogradskom Ušću", kaže Ognjen. "To su veoma važne stvari u njenoj karijeri. U emisiji će uživo otpevati dve pesme sa još neobjavljenog albuma, kao najavu za taj veliki događaj koji sprema."

Autor: B.B.
Izvor: Večernje Novosti
Foto: ceca-fanovi.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>