Ostalo

Smeno

Najbolje destinacije za medeni mesec (Foto)

Medeni mesec treba da bude putovanje koje će buditi uspomene na svaki pomen ljubavi, koje ćete vi i vaša druga polovina pamtiti sa osmehom sećati.

Najbolje destinacije za medeni mesec (Foto)Zašto onda ne bi to bilo jedno jedinstveno putovanje, puno avanture, dobrih vibracija i nesvakidašnjih prizora?! Iskočite iz kalupa, zaplovite u avanturu vaših života i izaberite neku od egzotičnih destinacija poput Maldiva, Sejšelskih ostrva ili Mauricijusa.

Smešteni na istočnoj obali Afrike u Indijskom okeanu, Sejšelska ostrva sa razlogom nose titulu najlepših plaža na svetu, bez gužvi i mnogo turista, ova tropska destinacija čini idealno mesto za vaš medeni mesec.

U blizini afričke obale, ostrvo Mauricijus obiluje romantičnim lagunama, kilometarskim peščanim plažama  i koralnim grebenima gde ćete moći da uživate u svakom trenutku sa svojom voljenom osobom i stvarati momente za pamćenje. Vaš medeni mesec upotpuniće luksuzni hoteli i odmarališta kao i gastronomski specijaliteti i okolna netaknuta priroda.Preko 2000 malenih ostrva u Indijskom okeanu čine Maldive jednim od najinteresantnijih svetskih arhipelaga i svakako idealnim rajem za vaš savršeni medeni mesec. Zasigurno će tirkizno more, biserno beli pesak i uvek suncem obasjano nebo učiniti svoju magiju, a na vama je da je začinite ljubavlju i toplinom.

Ako ste ipak odlučili da vaš medeni mesec provedete u nekoj od svetskih metropola i tu vam možemo pomoći. Bilo da ste za romantični Pariz, uzbudljivu Barselonu, večni Rim, kosmopolitski Njujork, tradicionalni Izrael ili neku drugu Top destinacija, vaše želje se mogu pretvoriti u realnost.

Neki kažu kliše, mi kažemo čista klasika! Da je Pariz pesma, bio bi evergreen. Za totalno romantični ugođaj, šetnje kroz uske pariske uličice u kojima će biti ispisane prve stranice vašeg "dok nas smrt ne rastavi", večere u lepim restoranima dok iza vas puca pogled na Ajfelovu kulu i najslađi zajednički zalogaji čokoladnih kroasana iz pariskih kafea, Pariz je provereno dobar početak zajedničkog života.Brdoviti Lisabon vam može, pored dobre kondicije, obezbediti sjajan doživljaj nekih davnih vremena kad je grad bio polazna tačka velikih plovidbi i evropski trgovački centar, a sa druge strane metropole koja u poslednjoj deceniji doživljava, tačnije oživljava svoju nekadašnju popularnost koju svakako zaslužuje. Ima kubansku dušu, a telo velikih gradova poput Madrida ili San Franciska, a svakako se izdvaja po neverovatnoj gastronomiji i nezaobilaznoj fado muzici.Autor: I.M.
Izvor/Foto: Luxlife

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>