Region

Svet

Dado Polumenta zaboravio da se pojavi u emisiji

Popularni pevač Dado Polumenta retko se pojavljuje u emisijama i na malim ekranima, a kako je i sam rekao, ne voli da se slika ako za to nema povoda.

Dado Polumenta zaboravio da se pojavi u emisiji



On je otkrio kako je, kada je snimio duet sa Šakom, trebalo da ga ispromoviše u jednoj emisiji u kojoj se do kraja nije pojavio, već je gledao od kuće, jer je zaboravio da treba da gostuje.

"Da mi je neko rekao da će mi se tako nešto dogoditi, ne bih verovao, verovatno bih im rekao da nisam toliko lud. Naime, Šako i ja smo snimili duet "Ženim se" i zakazali par emisija kako bismo što bolje ispromovisali pesmu i spot.

Bili smo u nedelju dana u četiri emisije, ali bila je zakazana i peta, u kojoj se ja pojavio nisam. Tog dana ustao sam oko 14 časova jer sam predhodno veče nastupao i došao kasno kući, onako mamuran, skuvao kafu, seo da odgledam TV dok pijuckam kaficu, uopšte nisam pogledao u telefon na kom je "pukla" baterija. Palim televizor, u toku je emisija u kojoj gostuje Šako.
Još se ja mislim "Malo mu je ove četiri emisije, još sad i sam ide", gledam ja tako i u jednom trenutku voditeljka izgovara: "Još jednom se izvinjavamo u Dadovo ime što nije gostovao danas, ali je on morao da odsustvuje zbog prehlade". Tri minuta sam bio šokiran, gledao u tačku i ćutao. Kasnije se čuo sa Šakom i smejali smo se, jer on nije znao šta ga je snašlo i smislio je moju prehladu", ispričao je Polumenta.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>