Region

Svet

Zorana Pavić: Svom muškarcu bih oprostila muškarca, ali ženu nikada! (Video)

Zorana Pavić je, gostujući u jednoj emisiji, na pitanje voditelja da li bi oprostila prevaru rekla da bi svom muškarcu oprostila da je prevari sa muškarcem, ali ne i sa ženom.

Zorana Pavić: Svom muškarcu bih oprostila muškarca, ali ženu nikada! (Video)



Iako je poznata po svom šaljivom duhu, širokom osmehu i duši koja mami plemenitošću, Zorana Pavić je ipak žena i, kao svaka pripadnica lepšeg pola, na prevaru gleda kao na rušitelja stabilne veze i sreće koju dvoje ljudi mogu da stvore.

Jedna od najpopularnijih francuskih autorki popularne psihologije Maryse Vaillant tvrdi da je muška prevara potrebna za zdravu vezu, odnosno brak, a Zorana na to kaže: "Može, ali samo ako me prevari sa drugim muškarcem, dok mu prevaru sa drugom ženom nikada ne bih oprostila", rekla je Zorana u emisiji "Maksimalno opušteno" koja će na programu biti u nedelju, 6. juna.

Zar ste mislili da će odgovor biti drugačiji?



Dok čekamo da vreme dozvoli Zorani da nas uživo uveseljava sa svojim bendom Old Hat Orchestra, poslušajte najnoviju pesmu "Kada želim da te ljubim" za koju će spot biti gotov za par meseci i, kako saznajemo, biće vrlo intrigantan.



Autor: B.B.
Foto: Marko Nikolić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>