Region

Svet

Nina Badrić: Romantična ekranizacija nove pesme Čežnja (Video)

U jednoj od najlepših vila na Mediteranu Grupacije Adriatic Luxury Hotels (ALH), Nina Badrić ekranizovala je stihove svoje nove pesme "Čeznja".

Nina Badrić: Romantična ekranizacija nove pesme Čežnja (Video)Video spot snimljen je u Dubrovniku u čuvenoj "Vila Šeherezada" uz čiju se istoriju vežu najlepše priče, pa i one o čežnji. Čaroban ambijent Vile u prelepom sv. Jakovu savršeno se uklopio s emocijom Ninine "Čežnje".

Muzička diva autorka je stihova ove pesme, a muziku potpisuje zajedno s dugogodišnjim saradnikom Antom Gelom. Dubrovnik perla Mediterana, "Vila Šeherezada" u svom čarobnom miru i lepoti, Stradun jedna od najlepših ulica sveta, režiseru Darku Drinovcu bili su dodatna inspiracija za snimanje ovog video spota.Pesma "Čeznja" već uveliko osvaja radijski etar, a u samo nekoliko dana zauzela je vrhove mnogih top lista i po mnogima je naslednica "Čarobnog jutra".

"Za Dubrovnik me vežu mnoge lepe uspomene, te je moja želja bila snimiti spot baš u tom prekrasnom gradu. Dubrovnik je čeznja. ČEZNJA je moj život", izjavila je Nina.Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>