Region

Svet

Žarko Stojanović uskoro voditelj: Dobio sam svoju emisiju na televiziji!

Žarko Stojanović, pobednik VIP Velikog Brata, novac od nagrade neće dobiti još dva meseca, a ni priliku da učestvuje u drugim rijaliti emisijama. Međutim, dobio je jedinstvenu ponudu da se oproba kao voditelj, i to na TV B92.

Žarko Stojanović uskoro voditelj: Dobio sam svoju emisiju na televiziji!



Kako Žarko kaže, ugovorom s Emotionom je vezan još šest meseci, zbog čega učešće u drugim rijalitijima ne dolazi u obzir.

"Ako to uradim, neće biti para. Ali, spremam nešto super veliko i zanimljivo. Vodiću jednu emisiju na B92 i već sada mogu da kažem da će biti sjajna. Ne smem još da otkrivam detalje", rekao je Žarko.

On je sa bratom Željkom otputovao u Pariz kod roditelja, navodno kako bi se dogovorio oko novog angažmana. Međutim, razlog za put je potpuno druge prirode.

"Otišli smo u Francusku da vidimo roditelje, pošto zbog posla oni ne mogu u Srbiju. Pa, rekao sam da ćemo to da uradimo. Inače, i ne planiram da se u skorije vreme pojavljujem u nekom novom rijalitiju, kvizu ili nečemu sličnom", rekao je pobednik Velikog Brata.

Pored toga, kako je ispričao u razgovoru za "24 sata", boravak u Francuskoj će iskoristiti i i da bi završio projekat na biljnoj genetici koji je započeo na fakultetu i kako bi pokrio troškove za iznajmljivanje laboratorije, koju ima sa još dvoje kolega.

Željko, koji je takođe s njim u Francuskoj, otišao je da malo promeni sredinu, pošto je u Srbiji overio sve splavove i noćne klubove. U međuvremenu je propevao pa je nedavno snimio singl za koji je uradio i spot. Društvo su mu pravili prijatelji iz Francuske koji su tim povodom stigli u našu prestonicu.

Autor: B.B.
Izvor: 24sata
Foto: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>