Region

Svet

Region

Sprema se nastavak filma Mrtav ladan

Film reditelja i scenariste Milorada Milinkovića "Mrtav ladan" iz 2002. godine dobiće nastavak. Reč je naravno o komediji, a radni naziv je - "Ladno mrtav"

Sprema se nastavak filma Mrtav ladan



"Scenario je napisan, ali radnju filma namerno ne želim da otkrijem u ovom trenutku. Film će se snimati u celom regionu", izjavio je Milinković.

U nastavku filma "Mrtav ladan" pojaviće se dosta glumaca i iz Hrvatske.
 
"Ja nisam jugonostalgičar, već sam realan. Radujem se svakoj vrsti umetničke saradnje sa kreativnim ljudima kojima je film na prvom mestu", kaže reditelj. Za nastavak filma zaslužna je i produkcija "Livada film" iz Zagreba koja je želela da radi nastavak ovog filma.
 
"Naša kompanija ima odličnu saradnju sa regionalnim liderom za distribuciju filmova "Sinepleksom". Isti distributer je imao veliki uspeh sa filmom "Parada" koji je samo u Hrvatskoj videlo 160.000 ljudi. Srpski partneri su autori koji obezbeđuju tehničke uslove za snimanje ovog projekta, a mi postprodukciju i distribuciju. To može biti veoma dobar model za budućnost filma na čitavom području bivše Jugoslavije", rekao je Toni Bahat, menadžer "Livada filma".

Autor: I.M.
Izvor: Blic
Foto: Printscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>