Svet

Region

Pronađena još jedna ćerka Michael Jacksona

Iako je prošlo godinu dana od smrti kralja popa Michael Jacksona, dolazimo do saznanja da je pokojni pevač iza sebe ostavio dosta vanbračne dece. Poslednja u nizu je Mocienne Petit Jackson, sestričina slavne Diane Ross.

Pronađena još jedna ćerka Michael Jacksona



Naime, Mocienne je u Los Anđelesu predala dokumenta za DNK testiranje, kako bi dokazala da je upravo ona nepriznata ćerka pevača. Prema njenim tvrdnjama Jackson je sa 17 godina napravio dete njenoj majci koja je inače sestra Diane Ross, kod koje je Michael u to vreme živeo.

Navodna ćerka tvrdi kako je pevačeva majka htela da je otme i odvede u Belgiju kada je imala devet godina, kako ne bi ukaljala Michaelov ugled, a toliko daleko Mocienne ide, da tvrdi da je kasnije sedmoro ljudi koji su pokušali da je otmu ubijeno.

Mocienne sada živi u Holandiji i na  ovaj korak se odlučila kako bi došla do svog dela nasledstva, ali i kako sama tvrdi, želela bi da dobije punomoć nad svom Michaelovom decom kako bi im pružila siguran dom.

Iako cela ova priča zvuči neverovatno, lekari su joj konstatovali retku kožnu bolest vitiligo, koju je imao i pokojni Michael Jackson.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>