Region

Svet

Milan Dinčić Dinča nakon udesa: Imali smo sreće da prođemo sa ogrebotinama!

Mladi pevači Slobodan Vasić i Milan Dinčić Dinča su juče imali saobraćajnu nesreću, kada su se kod Bačke Topole sudarili "audi A6" i kombi.

Milan Dinčić Dinča nakon udesa: Imali smo sreće da prođemo sa ogrebotinama!



Njih dvojica su zadobili lakše povrede i prebačeni su u bolnicu. Dinča objašnjava da je oko svega dignuta prevelika prašina u medijima, pomalo se grubo šaleći na svoj račun.

"Dinča je umro!", baš ovim rečima, uz grohotan smeh javio se Milan na telefon, dodajući odmah potom da se i on i njegov kolega osećaju odlično! U hodu kaže, objašnjava sve, jer se trenutno nalazi na pregledu kod oftalmologa.

"Evo čekam ispred vrata oftalmologa. Samo što nisam ušao… Kažem vam, imali smo sreće da prođemo samo sa ogrebotinama, i to je sve."

Na pitanje ko je kriv za saobaćajnu nesreću, koja je mogla da mu dođe glave, mladi pevač je odgovorio: "Ma, reč je o običnoj nepažnji. Važno je da je sve ispalo kako treba", završio je razgovor Milan, koji je, prema nezvaničnim informacijama, u nezgodi zadobio lakše povrede glave i nosa.

Podsetimo, do nesreće je došlo kada su se sudarili “audi A6″, u kojem su se nalazili Vasić, Dinčić, njihov vozač i klavijaturista, i kombi. Sudar je, prema prvim navodima, izazvao kombi, a samo zahvaljujući velikoj prisebnosti vozača koji je pevače "Granda" vozio na nastup u Beč, izbegnuta je velika tragedija. Ovo je već drugi put ove godine da su zvezde "Granda" povređene u saobraćajki. U februaru su u udesu kod Novog Sada povređeni Vanja Mijatović, Ana Sević i Stefan Petrušić, a najgore je prošla Mijatovićeva, koja je slomila grudni koš i tri pršljena.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>