Region

Svet

Dejvid Geta na Exitu! Žurka koja se ne propušta! (Video)

Dejvid Geta, najuspešniji DJ i producent svih vremena, prirediće na Dance Areni najveću žurku ove sezone!

Dejvid Geta na Exitu! Žurka koja se ne propušta! (Video)



Dobitnik dva gremija, višestruki titular prestižne nagrade "najbolji svetski DJ", čovek čiji hitovi imaju preko 2 milijarde pregleda, prirediće spektakl koji će se dugo prepričavati.

"David Guetta je u poslednjih nekoliko godina prerastao okvire DJinga i postao jedan od najpopularnijih muzičkih izvođača na svetu. Njegovu ovogodišnju turneju prati do sada neviđena audio i vizuelna produkcija, zbog koje će Dance Arena doživeti pravu revoluciju. Očekuje nas eksplozija pozitivne energije koja se nikako ne sme propustiti", izjavila je Karen Jang, programski direktor Dance Arene.

"Nastupi na EXITovoj tvrđavi su poseban doživljaj. Srpska publika mi je uvek davala mnogo ljubavi, i poručujem im da se spreme za show kakav do sada nisu iskusili", izjavio je Geta

EXITova Dance arena će u subotu 13. jula, zahvaljujući Geti, biti poprište najluđe žurke na planeti. Francuski umetnik pružiće publici festivala nezaboravan šou koristeći svaki trik – od pumpajućih tehno ritmova do vrtoglavog elektro zvuka, i naravno, velikih hitova koje je ostvario u saradnji sa najvećim imenima današnjice – Snup Dog, Rijana, Madona, Keli Roland, Niki Minaž, Flo Rida, Ašer, Afrodžek i mnogim drugim. Sa hit singlovima poput "When Love Takes Over", "One Love" "The World is Mine", "Turn me on" i na desetine drugih, ostaće zabeležen kao jedan od najuspešnijih producenata svih vremena.

Dejvid Geta je prešao ogroman put – od pariške underground scene do naslovnica velikih magazina i crvenih tepiha, zahvaljujući opsesivnom nagonu za učestalim napretkom. Emitovan je na hiljade sati na svetskim radio stanicama i osvojio sve klubove od Tokija do Ibice.



Autor: M.P.
Izvor: Svet
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>