Region

Svet

Kafana Fest do jutarnjih časova! Black Panters, Mira Škorić i Vesna Zmijanac priredili publici sjajnu zabavu! (Foto)

Sinoć je održan prvi "Beogradski Kafana Fest" u "Belexpo" centru na Novom Beogradu.

Kafana Fest do jutarnjih časova! Black Panters, Mira Škorić i Vesna Zmijanac priredili publici sjajnu zabavu! (Foto)



Na ovom jedinstvenom muzičkom festivalu kafanske atmosfere i muzike posetioci su imali prilike da slušaju razne iznođače. Među njima su bili "Peđa i Endži", "Millenium bend", "Četiri za groš", "Trista čuda", Miloš Radovanović i "Randevu bend" i mnogi drugi.

Najbolju atmosferu svakako su napravila lica koja decenijama viđamo na estradi, a to su bili "Black Pantersi", za njima Mira Škorić, a onda i Vesna Zmijanac.

"Pantersi" su od trenutka kada su izašli na scenu podigli atmosferu u "Belexpo" centru, a Toma je svojim šaljivim dobacivanjem dodatno oraspoložio publiku. Pored svojih hitova, "Pantersi" su otpevali razne kafanske pesme koje su podigle publiku na noge.



Mira Škorić izašla je na binu puna energije i vidno raspoložena, a taj osećaj prenela je i na sve prisutne. Mira je pokazala da odlično izgleda, ali i da dobro zna kako da animira publiku.



Publika koja je već duboko zagazila u kafanski život dodatno je uživala uz Vesnu Zmijanac. Ona je podigla atmosferu u punom "Belexpo" centru na poseban nivo, a ništa manje se nije ni moglo očekivati od ovakve zvezde.



Publika je ostala oduševljena izvođačima i sjajnom atmosferom koja je vladala u "Belexpo" centru. Žurka na prvom "Beogradskom Kafana Festu" trajala je do ranih jutarnjih časova. Vesna Zmijanac i Toma najavili su da će za njih nastupi na ovoj večeri biti pre svega dobar provod, a onda tek posao, a to su i pokazali jer su i oni, kao i publika, bili vidno raspoloženi i odlično se zabavljali.



Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus


>