Region

Svet

Kafana Fest do jutarnjih časova! Black Panters, Mira Škorić i Vesna Zmijanac priredili publici sjajnu zabavu! (Foto)

Sinoć je održan prvi "Beogradski Kafana Fest" u "Belexpo" centru na Novom Beogradu.

Kafana Fest do jutarnjih časova! Black Panters, Mira Škorić i Vesna Zmijanac priredili publici sjajnu zabavu! (Foto)Na ovom jedinstvenom muzičkom festivalu kafanske atmosfere i muzike posetioci su imali prilike da slušaju razne iznođače. Među njima su bili "Peđa i Endži", "Millenium bend", "Četiri za groš", "Trista čuda", Miloš Radovanović i "Randevu bend" i mnogi drugi.

Najbolju atmosferu svakako su napravila lica koja decenijama viđamo na estradi, a to su bili "Black Pantersi", za njima Mira Škorić, a onda i Vesna Zmijanac.

"Pantersi" su od trenutka kada su izašli na scenu podigli atmosferu u "Belexpo" centru, a Toma je svojim šaljivim dobacivanjem dodatno oraspoložio publiku. Pored svojih hitova, "Pantersi" su otpevali razne kafanske pesme koje su podigle publiku na noge.Mira Škorić izašla je na binu puna energije i vidno raspoložena, a taj osećaj prenela je i na sve prisutne. Mira je pokazala da odlično izgleda, ali i da dobro zna kako da animira publiku.Publika koja je već duboko zagazila u kafanski život dodatno je uživala uz Vesnu Zmijanac. Ona je podigla atmosferu u punom "Belexpo" centru na poseban nivo, a ništa manje se nije ni moglo očekivati od ovakve zvezde.Publika je ostala oduševljena izvođačima i sjajnom atmosferom koja je vladala u "Belexpo" centru. Žurka na prvom "Beogradskom Kafana Festu" trajala je do ranih jutarnjih časova. Vesna Zmijanac i Toma najavili su da će za njih nastupi na ovoj večeri biti pre svega dobar provod, a onda tek posao, a to su i pokazali jer su i oni, kao i publika, bili vidno raspoloženi i odlično se zabavljali.Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>