Region

Svet

Vlada Mandić tata za primer (Foto)

Dok se u poslednje vreme najviše govori o njegovom pomirenju sa Marijom Petronijević, Vlada Mandić svaki slobodan trenutak koristi da provede sa svojom ćerkicom Sašom.

Vlada Mandić tata za primer (Foto)



Baš kao što tate za primer čine, Vlada je ovog puta svoju mezimicu odveo u luna park, gde su proveli divno popodne. Kako ih je lepo vreme poslužilo, Mandić je sa svojom naslednicom i njenom drugaricom prvo uživao u šetnji po Kalemegdanu, da bi ih kasnije obradovao žetonima za luna park. Da i te kako čuva svoju mezimicu, Vlada je pokazao time što je sve vreme motrio na nju, pa čak i kada ih je smestio u poznate automobile nije skinuo pogled sa Saše.



Čak i u trenutku kada mu je zazvonio telefon, Mandić se na isti javio, ali je jednim okom motrio na situaciju na "terenu", gde su se devojčice vozile i izbegavale udarce automobilima.

Vlada Mandić je još jednom pokazao da pored obaveza koje ima oko svog restorana, te i pored svoje devojke Marije Petronijević, i te kako pronalazi slobodno vreme koje kvalitetno provodi sa svojom ćerkom.



Autor: I.M.
Izvor: Alo
Foto: Đorđe Kojadinović
Foto Naslovna: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>