Svet

Region

Bred Pit: Moje telo je rezervisano samo za Anđelinu! (Video)

Tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit" između glavnih aktera Anđeline Džoli i Bred Pita bilo je vatreno.

Bred Pit: Moje telo je rezervisano samo za Anđelinu! (Video)Hemija između njih bila je toliko jaka da su svi prisutni na snimanju bili začuđeni koliko strast između ova dva glumica stvarno deluje, a očigledno je i bila stvarna. Posle snimanja ovog filma, Bred Pit i Dženifer Aniston su se razveli, a glumački par završio je kao bračni.

Posle dugogodišnje veze strast među njima ne jenjava, pa je Bred Pit rekao kako je sebi zabranio scene seksa sa drugim glumicama, i da se to dešava samo u njihovom domu. Dodao je da se često dešava da ih deca zateknu tokom intimnih momenata.

"Jednom smo Anđelina i ja Stajali u sobi i Zahara je ušla, pitala me je "Tata, nećeš valjda opet da se maziš sa mamom?!", tako vam je to kod nas u kući", našalio se Bred Pit.

Bredovu odluku da ne snima scene seksa sa drugim glumicama prokomentarisao je i Frenk Polaro, jedan od Bredovih prijatelja. "Od kada je upoznao Anđelinu ne želi da snima seksi scene sa drugim ženama. Lud je za njom, kao i ona za njim", objasnio je on.

Pogledajte scenu čije je snimanje prethodilo braku ovo dvoje glumaca koji i dan danas uživaju u strasti i ljubavi.Autor: M.P.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>