Svet

Region

Vinona Rajder: Volim što sam starija i radujem se borama

Američka glumica Vinona Rajder izjavila je da, za razliku od nekih glumica koje prkose starenju, ona pozdravlja bore jer joj one donose interesantnije uloge.

Vinona Rajder: Volim što sam starija i radujem se borama



"Volim što starim. Zaista sam bila uzbuđena kada sam napunila 40. Osećam da što ste stariji to više postajete vi sami i mislim da uloge, čak i ako su manje, bivaju interesantnije", rekla je 41-godišnja glumica Radio Tajmsu.

Rajderova se u poslednje vreme pojavila u "Crnom labudu" gde je igrala balerinu koja stari i u "The Ieman" gde je igrala suprugu plaćenog ubice. Zvezda filmova "Doba nevinosti" i "Drakula" više ne dobija glavne uloge, ali nalazi da je role koje dobija više ispunajvaju.

"Radujem se borama. Zaista mi ne smetaju. Počela sam mlada i deo mene je uvek želeo da budem starija kako bi dobijala interesantnije uloge", rekla je glumica koja je filmski debi imala sa 15 godina. "Sada osećam da imam više životnog iskustva i to prihvatam."

"Deo mene nikada nije verovao da ću i dalje glumiti tako da uživam u poslu koji dobijam. U Holivudu postoji veliki pritisak da žene ostanu mladolike što ne razumem u potpunosti", dodala je ona.

Karijera Rajderove pala je u zapećak kada je uhapšena i osuđena zbog krađe 2001. godine. "Bliska sam sa porodicom", rekla je glumica rođena u Minesoti. "Kad god neko prolazi kroz težak period, prijatelji i porodica se nađu, zovu vas i brinu o vama".

Rajderova će uskoro početi snimanje BBC-jeve drame "Trucks and Caicos", nastavka trilera Dejvida Harea "Page Eight". "Ovo je dobro vreme za mene. Zaista volim što sam starija", rekla je Vinona Rajder.

Autor: B.B.
Izvor: Tanjug
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>