Svet

Region

Bred Pit: Anđelina je heroj, imam veliku porodicu, ne mogu biti srećniji!

Holivudski glumac Bred Pit izjavio je, u prvom intervjuu pošto je njegova partnerka Anđelina Džoli obelodanila da se podvrgla preventivnoj mastektomiji, da je srećniji nego ikada.

Bred Pit: Anđelina je heroj, imam veliku porodicu, ne mogu biti srećniji!"Imam nekoliko prijatelja. Imam šaku bliskih prijatelja i porodicu i život mi ne može biti srećniji", rekao je on u intervjuu za magazinu "Eskvajer" na čijoj naslovnoj strani se vidi obučen u crnu majicu, izgužvane patike, sa avijatičarskim naočarima i kamerom u jednoj ruci.

Pit, koji sa Džolijevom ima šestoro dece, u intervjuu kaže da u njihovom domu tišine nema ali da to nikada ne bi promenio i da mu deca nedostaju kada nije kod kuće.

"Uvek sam verovao da ako želim porodicu, želim da imam veliku porodicu. Želeo sam da u kući vlada haos... U našoj kući je konstantna buka, bilo da je reč o smejanju, vriscima, plakanju ili udaranju. Obožavam to. Mrzim kad nisu tu. Možda je lepo uzeti hotelsku sobu na jedan dan i konačno pročitati novine, ali mi sutradan već nedostaje kakofonija i ceo taj život", dodao je on.
 
Sa 49 godina, Pit je porodični čovek ali otkriva da ga brine njegova nesposobnost da odradi posao do kraja:

"Daleko doguram i onda želim da radim nešto drugo. Nedostaju mi dva poena da bih diplomirao. Dva poena! Sve što treba da uradim je da napišem esej. Kakav je to tip. Taj tip me plaši - tip koji uvek ostavi malo hrane na tanjiru."

Pit je odluku svoje partnerke da u tekstu u "Njujork tajmsu" objavi da je odstranila obe dojke nazvao herojskom.
 
"Prilično sam emotivan po tom pitanju, naravno. Ona je mogla to prećuti i da niko ne sazna prednosti takvog poteza. Ali njoj je bilo veoma važno da podeli svoju priču kako bi i drugi shvatili da sve ne mora da bude strašno. Naprotiv, da to može da ih osnaži i učini jačim", rekao je on.

Autor: M.P.
Izvor: Tanjug
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>